Het team

Bas en Yasmin Peijpers

Wij zijn Bas en Yasmin Peijpers, de eigenaren van Hondenhotel Spijkerboor dat wij sinds 2012 runnen. Toen we hier in 2010 kwamen wonen, kwamen al snel honden van vrienden bij ons logeren omdat ze bij ons zo lekker de ruimte hebben om veel buiten te kunnen spelen. Omdat we zagen hoe de honden genoten en hoe wij genoten van het hebben van meerdere honden op het erf naast onze eigen twee honden, hebben we besloten onze mooie plek in Spijkerboor ook voor andere gasten toegankelijk te maken. Eigenlijk hebben we in het begin alleen een Facebook pagina aangemaakt (vindt u ons al leuk?) waar we dagelijks foto’s en/of filmpjes plaatsen zodat u uw hond kunt volgen tijdens uw vakantie. Zo zijn we in vrij korte tijd gegroeid naar een volwaardig bedrijf. We hebben inmiddels drie super enthousiaste werknemers in dienst waarmee we een fijn team vormen. Bij ons allemaal staan de liefde en aandacht voor uw hond centraal. Honden die allemaal kwispelend hun baas het erf op trekken en moe maar tevreden weer naar huis gaan zijn voor ons een bevestiging dat onze manier van opvang werkt!

We hebben allebei altijd met dieren gewerkt en dat is dan ook een passie van ons allebei. Naast ons beiden komt u ook regelmatig één van onze medewerksters tegen: Chantal, Dewi, Djil, Sanne of Lotte. We zijn zelf ook bijna altijd op of rondom het erf te vinden en staan graag klanten te woord om hen over hun hond(en) te vertellen. Er wordt altijd veel overlegd binnen het team over de honden omdat we het alle honden naar de zin willen maken en het belangrijk is dat alles goed in de gaten gehouden wordt. U kunt hierbij denken aan of honden goed eten en drinken, of er bijzonderheden binnen de roedel zijn en of de kamerindeling nog prettig is voor alle honden. We blijven ons daarnaast bezig houden met verbeteringen en investeringen in ons bedrijf. Ook zorgen we dat we op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van voeding, gezondheid en dergelijke. Zo zijn we altijd up-to- date en vernieuwen en verbeteren we ons bedrijf om ervoor te zorgen dat alle honden die bij ons verblijven de beste zorg krijgen die mogelijk is.

Chantal Bikkel (bedrijfsleidster)

Chantal werkt inmiddels al sinds 2014 bij ons in het hondenhotel. Zij woont in Purmerend en heeft zelf één Sharpei: Ashley. Zij is door haar precisie en rust in haar werk een enorme fijne en stabiele kracht. Doordat zij al die jaren al meedraait is zij meegegroeid met ons bedrijf en weet ze precies wat er wanneer moet gebeuren. Chantal zorgt met liefde voor onze gasten en houdt alle administratie die erbij komt kijken ook op orde. Ze neemt het bedrijf over als wij er niet zijn en stuurt de andere meiden aan waar nodig. 

Djil van Helvert-Mozes

Djil werkte al langere tijd 1 dag per week bij ons maar per 1 maart 2018 nu ook als vaste parttime kracht. Djil woont in Oostzaan en heeft zelf ook 2 honden. Zij heeft jarenlang bij een dagopvang in Amsterdam gewerkt met veel plezier. Daar stond ook zij bij grote groepen honden, deed ze de honden buiten en binnen en haalde honden op door heel Amsterdam. Haar diploma behaalde zij aan het Clusius College in Alkmaar en daarnaast heeft zij dus ook enorm veel ervaring met groepen honden opgedaan. Ook in het buitenland heeft zij haar ervaring opgedaan. We zijn ontzettend blij dat Djil in ons team zit. Djil is altijd enthousiast en gaat er vol tegenaan. Ze is gek op de honden en dat straalt ze ook uit.​ Je zult Djil voornamelijk tegenkomen op de dinsdag, vrijdag en zaterdag. 

Dewi Roodenburg

Dewi werkt sinds september 2017 bij ons. Zij heeft hiervoor bij een grote dagopvang voor honden gewerkt. Zij woont in Hoorn en heeft zelf twee honden thuis. Dewi heeft de opleiding Dierverzorging niveau 3 afgerond aan het Clusius College in Alkmaar en ook in het buitenland stage gelopen bij een hondenopvang. Doordat zij vaak in grote groepen honden heeft gestaan weet zij veel over hondengedrag en kan zij goed de rust in de groep bewaren door op de juiste momenten bij te sturen waar nodig. Haar liefde voor de honden is duidelijk en zij neemt altijd de tijd voor een knuffelmoment. Dewi is in het najaar van 2018 getroffen door borstkanker op haar hele jonge leeftijd. Inmiddels, na veel ellende, chemo en een operatie, is zij schoon verklaard en werkt zij weer een aantal uur in de week bij ons. Dit zal langzaam opgebouwd moeten worden, maar ze heeft er erg veel zin in weer aan het werk te gaan. ​

Sanne de Vries
Sanne de Vries werkt vanaf half november 2018 parttime bij ons met veel enthousiasme. Sanne is afgestudeerd Dierverzorging/Paraveterinair dierenartsassistente op niveau 4. Ook zij heeft ervaring opgedaan in het buitenland. Ze woont in Purmerend en naast het werk bij ons in het hondenhotel werkt zij met veel enthousiasme als dierenartsassistente bij Dierenarts praktijk Waterland. Een fijne toevoeging aan ons team als het gaat om medische verzorging van onze gasten. Je zult Sanne op zondag en op maandag tegenkomen in ons hotel. Verder neemt zij zorg voor een vaste avond in de week, omdat bij ons de honden 's avonds laat ook nog een keer uitgelaten worden. Het enthousiasme van Sanne in het werk zorgt ervoor dat je je als klant welkom voelt bij ons maar het is ook fijn samen te werken met haar. 


Per 1 oktober hebben we ook Lotte van der Veldt aan ons team toegevoegd. Ons team bestaat nu uit 7 mensen om met alle liefde en aandacht voor uw hond te kunnen zorgen.
We zijn inmiddels dus met 9 mensen in ons team om uw honden de beste verzorging te geven die er is!

Instagram
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem