Het team

Bas en Yasmin Peijpers

Wij zijn Bas en Yasmin Peijpers, de eigenaren van Hondenhotel Spijkerboor dat wij sinds 2012 runnen. Toen we hier in 2010 kwamen wonen, kwamen al snel honden van vrienden bij ons logeren omdat ze bij ons zo lekker de ruimte hebben om veel buiten te kunnen spelen. Omdat we zagen hoe de honden genoten en hoe wij genoten van het hebben van meerdere honden op het erf naast onze eigen twee honden, hebben we besloten onze mooie plek in Spijkerboor ook voor andere gasten toegankelijk te maken. Eigenlijk hebben we in het begin alleen een Facebook pagina aangemaakt (vindt u ons al leuk?) waar we dagelijks foto’s en/of filmpjes plaatsen zodat u uw hond kunt volgen tijdens uw vakantie. Zo zijn we in vrij korte tijd gegroeid naar een volwaardig bedrijf. We hebben inmiddels drie super enthousiaste werknemers in dienst waarmee we een fijn team vormen. Bij ons allemaal staan de liefde en aandacht voor uw hond centraal. Honden die allemaal kwispelend hun baas het erf op trekken en moe maar tevreden weer naar huis gaan zijn voor ons een bevestiging dat onze manier van opvang werkt!

We hebben allebei altijd met dieren gewerkt en dat is dan ook een passie van ons allebei. Naast ons beiden komt u ook regelmatig één van onze drie medewerksters tegen: Chantal, Dewi of Djil. We zijn zelf ook bijna altijd op of rondom het erf te vinden en staan graag klanten te woord om hen over hun hond(en) te vertellen. Er wordt altijd veel overlegd binnen het team over de honden omdat we het alle honden naar de zin willen maken en het belangrijk is dat alles goed in de gaten gehouden wordt. U kunt hierbij denken aan of honden goed eten en drinken, of er bijzonderheden binnen de roedel zijn en of de kamerindeling nog prettig is voor alle honden. We blijven ons daarnaast bezig houden met verbeteringen en investeringen in ons bedrijf. Ook zorgen we dat we op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van voeding, gezondheid en dergelijke. Zo zijn we altijd up-to- date en vernieuwen en verbeteren we ons bedrijf om ervoor te zorgen dat alle honden die bij ons verblijven de beste zorg krijgen die mogelijk is.

Chantal Bikkel

Chantal werkt inmiddels al sinds 2014 bij ons in het hondenhotel. Zij woont in Purmerend en heeft zelf twee Sharpeis. Zij is door haar precisie en rust in haar werk een enorme fijne en stabiele kracht. Doordat zij al die jaren al meedraait is zij meegegroeid met ons bedrijf en weet ze precies wat er wanneer moet gebeuren. Chantal zorgt met liefde voor onze gasten en houdt alle administratie die erbij komt kijken ook op orde. Ze neemt het bedrijf over als wij er niet zijn en stuurt de andere meiden aan waar nodig.

Dewi Roodenburg

Dewi werkt sinds september 2017 bij ons. Zij heeft hiervoor bij een grote dagopvang voor honden gewerkt. Ook zij woont in Purmerend en heeft zelf twee honden thuis. Dewi heeft de opleiding Dierverzorging niveau 3 afgerond aan het Clusius College in Alkmaar en zelfs in het buitenland stage gelopen bij een hondenopvang. Doordat zij vaak in grote groepen honden heeft gestaan weet zij veel over hondengedrag en kan zij goed de rust in de groep bewaren door op de juiste momenten bij te sturen waar nodig. Haar liefde voor de honden is duidelijk en zij neemt altijd de tijd voor een knuffelmoment.​

Djil van Helvert-Mozes

Djil werkte al langere tijd 1 dag per week bij ons maar per 1 maart 2018 nu ook als vaste parttime kracht. Djil woont in Oostzaan en heeft zelf ook 2 honden. Zij heeft jarenlang bij een dagopvang in Amsterdam gewerkt met veel plezier. Daar stond ook zij bij grote groepen honden, deed ze de honden buiten en binnen en haalde honden op door heel Amsterdam. Haar diploma behaalde zij eveneens aan het Clusius College in Alkmaar en daarnaast heeft zij dus ook enorm veel ervaring met groepen honden opgedaan. We zijn ontzettend blij dat Djil in ons team zit. Djil is altijd enthousiast en gaat er vol tegenaan. Ze is gek op de honden en dat straalt ze ook uit.​

Naast deze 3 meiden werken Roy Kullick, Sanne de Vries en Lisanne van der Scheun bij ons. Per 1 juni hebben we ook Jessie Appeldoorn aan ons team toegevoegd.
We zijn inmiddels dus met 9 mensen in ons team om uw honden de beste verzorging te geven die er is!

Instagram
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem