Het team

Bas en Yasmin Peijpers

Wij zijn Bas en Yasmin Peijpers, de eigenaren van Hondenhotel Spijkerboor dat wij sinds 2012 runnen. Toen we hier in 2010 kwamen wonen, kwamen al snel honden van vrienden bij ons logeren omdat ze bij ons zo lekker de ruimte hebben om veel buiten te kunnen spelen. Omdat we zagen hoe de honden genoten en hoe wij genoten van het hebben van meerdere honden op het erf naast onze eigen twee honden, hebben we besloten onze mooie plek in Spijkerboor ook voor andere gasten toegankelijk te maken. Eigenlijk hebben we in het begin alleen een Facebook pagina aangemaakt (vindt u ons al leuk?) waar we dagelijks foto’s en/of filmpjes plaatsen zodat u uw hond kunt volgen tijdens uw vakantie. Zo zijn we in vrij korte tijd gegroeid naar een volwaardig bedrijf. We hebben inmiddels twee super enthousiaste werknemers in dienst waarmee we een fijn team vormen. Bij ons allemaal staan de liefde en aandacht voor uw hond centraal. Honden die allemaal kwispelend hun baas het erf op trekken en moe maar tevreden weer naar huis gaan zijn voor ons een bevestiging dat onze manier van opvang werkt!

We hebben allebei altijd met dieren gewerkt en dat is dan ook een passie van ons allebei. Naast ons beiden komt u ook regelmatig één van onze medewerksters tegen: Chantal of Lotte. We zijn zelf ook bijna altijd op of rondom het erf te vinden en staan graag klanten te woord om hen over hun hond(en) te vertellen. Er wordt altijd veel overlegd binnen het team over de honden omdat we het alle honden naar de zin willen maken en het belangrijk is dat alles goed in de gaten gehouden wordt. U kunt hierbij denken aan of honden goed eten en drinken, of er bijzonderheden binnen de roedel zijn en of de kamerindeling nog prettig is voor alle honden. We blijven ons daarnaast bezig houden met verbeteringen en investeringen in ons bedrijf. Ook zorgen we dat we op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van voeding, gezondheid en dergelijke. Zo zijn we altijd up-to- date en vernieuwen en verbeteren we ons bedrijf om ervoor te zorgen dat alle honden die bij ons verblijven de beste zorg krijgen die mogelijk is. We zijn ook Erkend leerbedrijf en leiden dus nieuwe vakmensen op door stages te begeleiden en examens af te leggen. Op ons bedrijf is veel te leren!

Chantal Bikkel (bedrijfsleidster)

Chantal werkt inmiddels al sinds 2014 bij ons in het hondenhotel. Zij woont in Purmerend en heeft zelf één Sharpei: Ashley. Zij is door haar precisie en rust in haar werk een enorme fijne en stabiele kracht. Doordat zij al die jaren al meedraait is zij meegegroeid met ons bedrijf en weet ze precies wat er wanneer moet gebeuren. Chantal zorgt met liefde voor onze gasten en houdt alle administratie die erbij komt kijken ook op orde. Ze neemt het bedrijf over als wij er niet zijn en stuurt de andere meiden aan waar nodig. Ook aan de telefoon kun je Chantal regelmatig verwachten. 
 

Lotte van der Veldt
 
Per 1 oktober 2019 hebben we ook Lotte van der Veldt aan ons team toegevoegd. Zij heeft op het Clusius Alkmaar de opleiding Dierverzorging niveau 4 afgerond en daarnaast heeft zij veel ervaring met roedels honden. Haar enthousiasme en liefde voor  onze gasten zien we elke dag weer terug. Lotte begeleidt vaak de stagiair(e)s die we op ons bedrijf begeleiden en ziet goed wat er moet gebeuren op een dag. Ze heeft zelf Jake: een hele lieve rottweiler. Hij mag regelmatig mee naar het werk en geniet van het spelen in de roedel bij ons.

Momenteel hebben we ook nog een vacature openstaan voor 30-40 per week. Zie hiervoor onze nieuwspagina.  
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem