Zorgeloos boeken ondanks Corona!

Geen zorgen!

Als je hond hier verblijft heb je hopelijk een zorgeloze vakantie. Omdat we willen dat je ook tijdens het boekingsproces geen zorgen hebt vanwege de Corona perikelen bieden we je het volgende aan voor geboekte en betaalde vakanties, gedaan na 10 maart en vóór 31 mei 2020. Als deze boekingen niet kunnen doorgaan vanwege het Coronavirus, kunnen ze kosteloos worden gewijzigd naar een andere periode. Mocht dit naar een duurdere (of langere) periode gaan dan betaal je wel het verschil bij maar zonder wijzigingskosten. Dit betekent dat je in het geval van een negatief reisadvies naar een gebied met Corona, je niet de annuleringskosten kwijt bent volgens onze normale regels, maar je het gehele bedrag als tegoed houdt voor één volgende, nieuw te maken boeking.
Mocht je geen nieuwe reservering willen maken, maar echt alleen willen annuleren ivm Corona, dan rekenen we slechts de aanbetaling (30%). (Normaal rekenen we 50% bij annuleren 4-2 weken van tevoren en 100% bij annuleren 2 weken voor aanvang van het verblijf).

Boek dus gerust het verblijf voor je lieve viervoeter zonder zorgen!

Spelregels:
  • U krijgt een tegoed van het betaalde bedrag
  • Dit geldt alleen voor volledig betaalde verblijven
  • Als u alleen heeft aanbetaald, kunt u ervoor kiezen de reservering alsnog volledig te betalen om het geheel als tegoed te krijgen of om de boeking te annuleren. Als u annuleert, bent u de aanbetaling kwijt.
  • Het tegoed blijft geldig tot een jaar na de begindatum van de geannuleerde reservering
  • Deze regel geldt als het om een risicogebied gaat mbt Corona
  • Bij twijfel kunnen wij vragen om reisbescheiden, maar in principe gaat dit op vertrouwen
  • Het tegoed is alleen geldig voor nieuw te maken reserveringen, dus niet te verrekenen met reeds gemaakte reserveringen
Zorgeloos boeken ondanks Corona!
10 - 03 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem