Wij stoppen. Wat nu?

Lieve klanten,

Zoals wij op 6 augustus bekend maakten, sluiten wij na 9 mooie jaren, ons bedrijf. Dit zal gebeuren per 1 oktober 2021. Dit betekent dat wij alle reeds gemaakte reserveringen hebben geannuleerd en dat we betaalde gelden teruggeboekt hebben. Iedereen heeft hier bericht van ontvangen.

We krijgen heel veel de vraag: Wat nu?

Wij hebben zelf ook onderzoek gedaan naar een goed alternatief en qua vakantie opvang is dat lastig gebleken. Een bedrijf met dezelfde denkwijze, werkwijze en capaciteit hebben we helaas niet kunnen vinden. We hopen natuurlijk van harte dat collega's het concept oppakken.
Omdat we tegenwoordig ook veel honden hebben die een dagje komen spelen om even lekker uit te razen, hebben we ook gekeken naar een alternatief daarvoor. Dat hebben we gevonden en Wesley, van Among Dogs heeft gekozen voor een leuke welkomstactie voor klanten die bij ons vandaan komen!

                                                           -- Advertentie --
>> Among Dogs: Dit is de uitlaatservice van Wesley Meyeren. Hij biedt verschillende mogelijkheden aan, zoals een ochtend wandeling (8-12u) en een middag wandeling (12-16u) maar het is ook mogelijk dat je hond ’s ochtends om 8:00 uur opgehaald wordt en ’s middags om 16:00 uur weer thuisgebracht wordt. Een soort dagopvang dus en ideaal voor als je de hele dag van huis bent.  
Hij maakt mooie wandelingen met groepjes van 5-8 honden per keer. Zijn werkgebied is een groot deel van de gemeente Zaanstad. Hij rijdt in een bus met ingebouwde benches, airco gekoeld en de honden worden weer schoon en droog thuis afgeleverd na hun wandeling. Wesley heeft aangeboden om het intake gesprek en de bijbehorende kennismakingswandeling gratis aan te bieden voor klanten van ons bedrijf. Als deze kennismaking goed bevalt en je wordt klant bij hem, dan is ook de eerste wandeling nog van het huis. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op: www.amongdogs.nl  
                                                             -----------------------------

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen in ons en ons bedrijf. We gaan alle gasten ontzettend missen maar hier vindt u een uitgebreide uitleg van onze keuze.


Veel liefs, Bas en Yasmin Peijpers
Wij stoppen. Wat nu?
10 - 09 - 2021
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem