Vanaf 6 januari beperkt open

Lieve klanten,

Via deze weg willen wij u op de hoogte brengen van ons besluit dat wij genomen hebben na de toespraak van onze Minister President afgelopen maandag.
Behalve de lockdown kwam er onder andere een dringend advies om in ieder geval tot en met half maart geen reizen te boeken. U zult begrijpen dat dit ingrijpende gevolgen heeft voor ons als vakantie opvang voor honden.
Vanaf maart 2020 zagen wij onze bezetting natuurlijk ineens hard dalen. Gelukkig hadden we in de zomer weer iets meer vrijheid en kwamen veel van jullie lieve honden bij ons vakantie vieren. Wat hebben we genoten van ze! Toen na de zomer werd gesproken over een tweede golf, zagen we natuurlijk al een beetje aankomen dat het weer zou afnemen.

Helaas blijft de bezetting teleurstellend en hebben wij moeten besluiten om na de kerstvakantie, vanaf 6 januari, nog maar 2 dagen in de week open te gaan en alleen voor dagopvang.

Er worden momenteel geen boekingen gemaakt omdat we allemaal niet op vakantie kunnen, dus de meeste honden blijven gewoon lekker thuis. De honden die wél bij ons komen, zijn voornamelijk onze vaste gasten die komen om lekker een dagje te spelen. Zij kunnen zo hun ei kwijt en lekker even los spelen met soortgenoten, wat natuurlijk heel fijn is. 

Daarom hebben we moeten besluiten, in de hoop dat we zo de komende periode als bedrijf goed doorkomen, om 5 dagen in de week gesloten te blijven. We hopen dat de honden voor de dagopvang op dinsdag en vrijdag kunnen en willen komen, zodat ze ook altijd genoeg vriendjes hebben om mee te rennen en ravotten.

Degenen die eventueel al een boeking hadden staan binnen deze periode, krijgen persoonlijk bericht voor een passende oplossing. 

Deze maatregel is vooralsnog tot en met 17 februari 2021 omdat er vanaf 18 februari weer wat meer boekingen in staan, ivm de voorjaarsvakantie. We hopen natuurlijk dat deze honden ook echt komen zodat we daarna misschien weer volledig open kunnen. Vanaf deze datum kan er dus ook weer geboekt worden voor vakanties.

Binnen ons boekingssysteem Kennelcare kunt u de dinsdag en de vrijdag gewoon inboeken als speeldagje voor uw hond. Ook een proefdag kan natuurlijk nog steeds plaatsvinden, maar dan dus alleen op dinsdag of vrijdag.
Wij houden ons aan alle regels van het RIVM en daarnaast vindt bij ons alles buiten plaats, zodat u niet in binnenruimtes hoeft te komen. Daarnaast wordt er ruim 1,5 meter afstand gehouden en ontsmetten wij de deurklinken die u aanraakt met alcohol nadat er iemand is geweest.

Kort samengevat:
  • Van 6 januari tot en met 17 februari 2021 zijn wij alleen geopend voor dagopvang op dinsdag en vrijdag.
  • Bestaande boekingen worden persoonlijk op de hoogte gebracht.
  • Hopelijk vanaf 18 februari weer een wat betere bezetting en hopelijk weer volledig open.

We delen dit bericht ook op onze sociale media en hopen zo zoveel mogelijk mensen te bereiken. 

Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Voor nu alvast hele mooie feestdagen gewenst. Wij gaan er nog even een gezellige kerstvakantie van maken met al onze gasten!

Liefs,
Bas, Yasmin & Chantal
 
Vanaf 6 januari beperkt open
19 - 12 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem