Oud & Nieuw 2020/2021

We krijgen veel vragen over volgend jaar Oud en Nieuw. Omdat er bij ons nauwelijks vuurwerk te horen is, logeren er elk jaar veel honden bij ons die thuis door de knallen absoluut niet naar buiten willen, maar ook binnen gestresst zijn en geen rust vinden. We reserveren elk jaar 15 plekjes voor ons Oud & Nieuw pakket. Dit pakket houdt in dat uw hond van 30 december tot en met 2 januari bij ons verblijft en een rustige jaarwisseling kan vieren. Deze plekjes voor 2020/2021 zijn inmiddels al lang opgevuld. Er zijn natuurlijk ook vele mensen die een langere periode willen boeken ivm een vakantie of omdat hun hond al eerder dan 30 december last heeft van de knallen thuis. Wilt u een verblijf inboeken van minimaal 8 dagen in deze kerstvakantie (waar de jaarwisseling in valt), dan kunt u ons mailen op info@hondenhotelspijkerboor.nl zodat wij de reservering erin kunnen zetten. Er is een reservelijst voor het Oud & Nieuw pakket 2020/2021, maar hier staan nu (31/12/2019) al 8 honden op, dus uw hond hierop laten plaatsen heeft helaas niet heel veel zin meer. 

We zouden natuurlijk het liefst alle bange honden opvangen, maar daar hebben we helaas de capaciteit niet voor. Voor langere verblijven vanaf 8 dagen is nu nog voldoende plek om te reserveren.

De voorjaarsvakantie 2020 loopt lekker vol en ook de boekingen voor de zomervakantie stromen binnen dus wij kijken alweer uit naar het nieuwe jaar!

Voor iedereen een fijne jaarwisseling gewenst en tot volgend jaar!
 
Oud & Nieuw 2020/2021
31 - 12 - 2019
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem