Nieuwe medewerk(st)er gezocht! (vacature opgevuld)

Wegens grote groei van ons bedrijf, zoeken wij uitbreiding van ons gezellige team! 

Wie zijn wij:
Wij zijn Hondenhotel Spijkerboor. We zijn gevestigd net naast Purmerend in het prachtige Spijkerboor, aan het natuurgebied “Het Wormer en Jisperveld”. We zijn een bedrijf dat de opvang van honden nét iets anders doet dan andere bedrijven. De honden worden namelijk opgevangen in groepsverband. Ze verblijven in groepskamers en komen in roedels buiten. 4 maal per dag, 365 dagen per jaar. Doordat we een steeds wisselende samenstelling hebben van roedel, waarbij we wel eerst de honden selecteren die bij ons mogen komen, is ons werk steeds anders en uitdagend. Ons doel is om álle honden die bij ons komen, een fijne vakantie te bezorgen.
Wie zoeken wij?
 • Iemand met aantoonbare professionele ervaring met werken met honden in roedels en eventueel ook met paarden. Mensen die ‘hun hele leven al een hond hebben’ hoeven in principe niet te reageren.
 • Iemand die flexibel inzetbaar is op (semi)fulltime (min-max contract) basis. Aantal uren in overleg, maar denk aan 32 tot 45 uur per week, verspreid over minimaal 4 a 5 dagen in de week. In het hoogseizoen en tijdens schoolvakanties zal dit meer zijn, dus het is belangrijk dat je in deze periodes ook meer uren beschikbaar bent. In principe heb je geen vaste dagen, omdat dit afhankelijk is van de drukte en de andere werknemers maar er is in overleg veel mogelijk.
  Uiteraard wordt er bij ons ook gewerkt op zon- en feestdagen (en avonden) want ook dan worden de dieren hier verzorgd en zijn klanten bij ons welkom.
 • Iemand die snel het overzicht heeft en niet snel de kluts kwijt raakt.
 • Iemand die gek is op dieren én ervaring heeft, goed met klanten kan omgaan en zowel goed in teamverband als goed alleen kan werken.
 • Iemand die ervaring heeft met roedels honden zodat het gedrag onderling in de groep goed in de gaten gehouden en waar nodig bijgestuurd kan worden.
 • Iemand die houdt van de handen uit de mouwen steken, in staat is om fysiek redelijk zwaar werk te verrichten en ons helpt met het werk met honden, paarden, onderhoud terrein, deel administratie en klantencontact
 • Iemand die in het bezit is van een rijbewijs en binnen een half uur reistijd bij ons kan zijn
 
Wat bieden wij?
 • Een leuke baan waarbij je veel met de dieren bezig bent. De honden 4x per dag naar buiten doen, honden persoonlijke aandacht geven, honden wassen en/of borstelen, honden aannemen van klanten, paarden buiten zetten, poetsen en indien nodig opzadelen. Uiteraard horen ook het schoonmaken van de hotelkamers, de stallen mesten, weiland mesten en onderhoud van het erf bij je taken.
 • Een gezellige sfeer in ons team van mensen die gek zijn op de dieren
 • Marktconform salaris en reiskostenvergoeding
 • Blije honden die hier kwispelend het erf op komen rennen en hun baas vaak geen gedag meer zeggen omdat ze al naar de speelwei rennen
 • Een buitenbaan op een prachtige plek in het buitengebied van Noord Holland!
Heb je interesse? Dan ontvangen we graag je email met CV en uitgebreide motivatie op info@hondenhotelspijkerboor.nl

 
Nieuwe medewerk(st)er gezocht! (vacature opgevuld)
06 - 05 - 2019
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem