Lotte aangenomen per 1 oktober

In de zomer kregen wij een sollicitatie binnen van Lotte. Lotte heeft heel veel ervaring met grote groepen honden en is daarnaast een hele vrolijke meid met hart voor de dieren. Per 1 oktober is zij fulltime bij ons in dienst, dus jullie zullen haar veel tegenkomen. We zijn ontzettend blij met haar in ons team en onze gasten ook. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor:

Hoi! Ik ben Lotte van der Veldt, 22 jaar en ik woon in Uitgeest. Ik heb mijn diploma Dierverzorging niveau 4 behaald op het Clusius College in Alkmaar. De stages tijdens deze opleiding waren onwijs leerzaam en ik heb dan ook met veel verschillende dieren mogen werken. Zo heb ik onder andere 6 weken op Terschelling geholpen bij een schapenboer tijdens de lammerperiode. 
Ook heb ik drie maanden in Spanje gezeten om verwaarloosde paarden, honden en katten te helpen.
Ik ga nog regelmatig terug om mijn steentje daar bij te dragen. Momenteel volg ik de opleiding hondentrainer om me nog verder te ontwikkelen. 

Voordat ik bij Hondenhotel Spijkerboor kwam, heb ik 2 jaar gewerkt op een honden dagopvang waar ik veel heb geleerd over het gedrag van honden in grote roedels. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging in de hondenwereld en kwam zo bij Hondenhotel Spijkerboor terecht. Wat me erg aanstaat is dat de honden niet apart in kennels verblijven, maar in groepsverband bij elkaar in groepskamers. Zelf heb ik natuurlijk ook een hond: Jake, een jonge rottweiler. Hij is altijd in voor een wandeling en een knuffel en hij gaat regelmatig mee naar mijn werk waar hij genoeg vriendjes kan maken :) 


 Lotte haar enthousiasme en vrolijkheid zijn niet te missen in haar werk, dus jullie komen haar vanzelf tegen :) We hopen op een lange samenwerking met elkaar, want dat is ons   doel!
 
Lotte aangenomen per 1 oktober
10 - 11 - 2019
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem