Hondenhotel Spijkerboor stopt

We hebben voor alle viervoeters die met veel plezier bij ons komen, verdrietig nieuws:

Hondenhotel Spijkerboor gaat stoppen.

Na bijna 9 jaar hebben wij om verschillende redenen besloten om ons leven op een andere manier in te gaan vullen.

Allereerst natuurlijk, hoe kan het ook anders, door Corona. Vorig jaar voorjaar stond ons bedrijf ineens stil. Niemand ging meer op vakantie en dus bracht niemand zijn hond. We konden gelukkig open blijven want alles was buiten en we hoefden weinig contact met de mensen te hebben. Toch besloot 90% zijn hond thuis te houden wat ons natuurlijk een enorme (financiële) klap heeft gegeven als bedrijf. De zomer draaiden we redelijk goed, helaas wel maar 60% van wat het moest zijn en daarna begon het helaas allemaal weer opnieuw. Toen hebben we besloten om grotendeels dicht te gaan omdat open gaan voor 2 honden duurder is dan dicht blijven. Pas vanaf juli dit jaar draaiden we weer als vanouds.

Deze Corona situatie heeft ons aan het denken gezet. We hebben in 2019 heel veel geïnvesteerd om vanaf 2020 weer te kunnen knallen. Zo’n crisis zet je als bedrijf zomaar een paar jaar terug in de tijd en toen zijn we eens goed gaan nadenken over ons leven op dit moment.

Wij hebben 2 jonge kinderen van 6 en 2: Tijn en Sofie. Velen van jullie hebben ze zien opgroeien op ons bedrijf. De momenten dat Tijn vakantie heeft, moeten wij juist extra hard werken want dat zijn de piekmomenten in ons bedrijf. We missen de gezinstijd met en aandacht voor elkaar. Daarnaast zijn wij al 9 jaar lang week in week uit allebei een meer dan fulltime werkweek aan het maken op dit bedrijf en is het nu tijd voor een nieuwe stap.

Daarbij hoorde helaas de keuze om te stoppen met het Hondenhotel. We hebben dit al die jaren met ontzettend veel liefde en plezier gedaan en doen dit nog steeds. Dat maakte de keuze voor ons ontzettend moeilijk. Wat gaan we jullie lieve honden en jullie als klanten ontzettend missen…

We wilden jullie als klanten inlichten op het moment dat er enige zekerheid was tot verkoop. Die is er nu gekomen. Het voorlopig koopcontract is getekend en wij zullen per 1 oktober 2021 onze deuren sluiten.

Natuurlijk weten wij dat er nog boekingen staan in de toekomst, zelfs al voor december 2022 en verder. Wij gaan elke boeking die wij niet meer kunnen verzorgen natuurlijk netjes afhandelen en zullen reeds betaald geld aan u terugboeken. We werken daarbij op volgorde van aankomstdatum. We willen u vragen om géén telefonisch contact op te nemen over het annuleren van reeds gedane boekingen. We zullen dan de gehele dag bezig zijn met telefoontjes. We zullen alles netjes afhandelen per mail en natuurlijk kunt u terecht met vragen, maar dan het liefst per e-mail zodat we deze rustig kunnen beantwoorden wanneer de tijd daar voor is, tussen al het werk door.

We willen álle klanten die de afgelopen 9 jaar bij ons zijn geweest ontzettend bedanken voor het vertrouwen in ons. Vaste gasten die vaak terug kwamen, blije honden die hun baasjes het erf op trokken en hun baasjes al vergeten waren zodra ze in de speelweide waren, maakten het voor ons een fantastische tijd. Bedankt!!

Daarnaast willen wij iedereen die ons in de afgelopen 9 jaar op wat voor manier dan ook geholpen heeft ontzettend bedanken. Al ons personeel dat hard gewerkt heeft om met alle liefde voor de gasten te zorgen, maar ook alle hulptroepen met klussen, oppassen, invallen, opknappen, noodsituaties en wat nog meer. Maar de allergrootste dank gaat uit naar Chantal. Onze steun en toeverlaat vanaf het begin van ons avontuur met het Hondenhotel: Altijd klaar staan, nooit ziek, altijd flexibel, alle details van alle honden tot in de puntjes kennen en overal aan denken. In 1 woord: fantastisch!

Voor nu gaan wij zelf even op vakantie met onze kinderen om toch nog een beetje te genieten van de zomervakantie met onze kanjers. Chantal past dag en nacht op het bedrijf en runt samen met Jessy en Silke het bedrijf. Het kan dus iets langer duren voordat je antwoord krijgt op de mail. Voor dringende of urgente dingen zijn we (Chantal) natuurlijk telefonisch of per whatsapp te bereiken.

Lieve groet van Bas, Yasmin, Tijn en Sofie Peijpers
Hondenhotel Spijkerboor stopt
16 - 08 - 2021
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem