Herfstvakantie VOL

Onze herfstvakantie zit volgeboekt. Dat lijkt mooi in deze Corona tijd, maar we zitten lang niet aan onze volledige capaciteit hoor.

Echter... na een bizarre tijd met veel spanning en onzekerheid én een 'Corona voorjaar' waarin wij zelf met onze 2 kinderen een reis door Europa zouden maken nu de oudste nog net niet leerplichtig was, gaan wij er nu zelf even tussenuit. De reis door Europa ging niet door, onze oudste, Tijn, is nu toch echt leerplichting, dus we zijn gebonden aan de schoolvakanties.

We blijven in Nederland dus hebben onze laarzen, regenjassen en binnen spelletjes mee maar wij gaan even tot rust komen als gezin op de Veluwe. Voor het eerst met onze caravan op pad, genieten van de natuur en van de rust...

Dat betekent, helaas door een bizarre wending in onze zoektocht naar fijn personeel, dat Chantal hier het bedrijf alleen moet runnen. Vandaar dat we geen honden meer aannemen en pas weer plek hebben vanaf maandag 19 oktober. 

We wensen iedereen een fijne vakantie, hopelijk valt het weer nog een klein beetje mee... Dan kunnen we mooie boswandelingen maken en paddenstoelen zoeken. Eén voordeel: onze kinderen zijn échte buiten kinderen dus wel wat gewend... Kom maar op met dat herfstweer!

Foto: Anne Geier
Herfstvakantie VOL
08 - 10 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem