Deel zomervakantie reeds VOL

Begin van het jaar begon de zomervakantie vol te stromen en inmiddels is de periode 13-25 juli reeds helemaal volgeboekt. Dit betekent dat u geen contact hoeft op te nemen voor een proefdag als u (alleen) voor deze periode opvang zoekt. U bent natuurlijk altijd welkom voor een proefdag als u voor andere periodes nog opvang zoekt. U kunt dan via het Nieuwe klant formulier op onze website een aanvraag hiervoor indienen.

Ook voor onze bestaande klanten zit bovenstaande periode vol. U kunt evt contact opnemen per mail (het kan zijn dat er een uitvaller is en dat uw hond er net nog bij kan, maar die kans is niet heel groot..).

Buiten deze drukste periode om zijn nog enkele plekken beschikbaar voor nieuwe klanten. U kunt nu dan ook nog contact opnemen om proef te draaien voor deze periodes, maar de laatste paar plekjes laten wij opvullen door bestaande klanten die zelf reeds kunnen boeken. 

Wij kijken uit naar de zomer, al is het maar voor het weer! Eerst nog de meivakantie natuurlijk straks eind april met hopelijk beter weer dan de afgelopen periode... :)

Team Spijkerboor
Bas, Yasmin, Chantal, Dewi, Sanne en Lotte
Deel zomervakantie reeds VOL
10 - 03 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem