Annuleringsverzekering

Nieuw als optie, vanaf heden aan te vinken in Kennelcare:

>>> Annuleringsverzekering <<<

Om mee te gaan met de huidige tijden, waarin veel onzekerheid over reizen lijkt te blijven, hebben wij vanaf heden de mogelijkheid om een annuleringsverzekering bij te boeken.
Als u een reservering maakt voor uw hond(en), kunt u daarbij deze optie aanvinken. 

Deze optie komt in plaats van de eerdere Annulerings-plus-optie, omdat Kennelcare sinds kort pas deze verzekering als mogelijkheid biedt. De Annulerings-plus-optie was een tijdelijke overbrugging en komt met deze annuleringsverzekering dus te vervallen bij nieuwe boekingen. Op reeds gemaakte boekingen met de Annulerings-plus-optie blijft deze wel geldig.

Als u besluit uw boeking, om welke reden dan ook, méér dan 5 dagen van tevoren te annuleren, dan bent u slechts de premie van uw annuleringsverzekering kwijt*. Annuleert u 5 dagen van tevoren of korter voor aanvang, dan betaalt u 75% van het totaalbedrag van uw boeking. Dit omdat dan reeds personeel is ingepland voor het aantal honden dat er staat geboekt.

De premie van de annuleringsverzekering is 14% van het totaalbedrag van het verblijf van uw reservering, zonder toevoegingen zoals voer of wasbeurten. 
Klik op 
https://www.hondenhotelspijkerboor.nl/over-ons/annuleringsvoorwaarden voor alle voorwaarden met betrekking tot annuleren van een boeking.

Rekenvoorbeeld: U heeft een boeking staan voor 6-10 januari 2021 met een totaalbedrag van €102,50. U vinkt de Annuleringsverzekering aan á 14% = €14,35. Het totaalbedrag is nu €116,85.
U annuleert vóór 1 januari: u betaalt slechts de €14,35 aan kosten. Een eventueel teveel betaald bedrag storten wij aan u terug.
U annuleert op of na 1 januari: U betaalt 75% van het totaalbedrag = €87,65. Een eventueel teveel betaald bedrag storten wij aan u terug. Mocht het gehele bedrag nog niet zijn voldaan, dan bent u aan ons het bedrag tot aan 75% van het totaalbedrag verschuldigd.


*Overlijden van uw hond geldt uiteraard als overmacht. Wij storten dan het gehele bedrag dat u betaald heeft, aan u terug.
Let op: eventuele geboekte trimbeurten gaan buiten onze administratie om en het kan zijn dat de trimster annuleringskosten rekent bij annuleren kort van tevoren.
 
Annuleringsverzekering
12 - 12 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem