Annuleren door Corona na 31 mei

Beste klanten,
 
Helaas houdt de situatie rondom Corona voorlopig nog even aan. Langzaamaan worden de regels wel versoepeld en komt het leven gelukkig weer een beetje op gang, als alles goed blijft gaan. Als bedrijf zijn wij gelukkig gewoon open geweest de afgelopen tijd waardoor we af en toe wat honden om ons heen hadden. We komen niet in contact met onze klanten en door alles consequent te ontsmetten en door met handschoenen te werken, maken wij de kans op verspreiding minimaal. Alles geheel volgens de RIVM gestelde maatregelen uiteraard.

Ondanks dat wij gewoon open zijn gebleven en dus gewoon onze service konden leveren, hebben we als bedrijf besloten om voor reserveringen met een aankomstdatum tot en met 31 mei een aangepaste regeling op te stellen bij annuleren ivm corona. Deze is te vinden op onze website onder eerder nieuws. Omdat we natuurlijk in maart niet wisten hoe de situatie zou zijn in juni en omdat wij goed moeten kijken hoe wij het als bedrijf vol kunnen houden, hebben wij gewacht met een nieuw beleid voor annuleringen van verblijven vanaf 1 juni.

Omdat het verloop van Corona niet te voorspellen valt, begrijpen we dat u twijfelt over het wel of niet annuleren van de vakantie van uw hond(en). Vooropgesteld willen wij aangeven dat wij gewoon open zijn en er dus in principe geen belemmering is om uw hond bij ons op vakantie te brengen. De honden vinden het gezellig om bij ons te zijn samen met soortgenoten en hebben óók vakantie, net als u normaal gesproken. Dit heeft meegespeeld in het maken van ons beleid met betrekking tot annuleringen. Als een vlucht van bijvoorbeeld KLM geannuleerd wordt ivm corona, gaat deze ook echt niet en kúnt u ook echt niet vliegen. U krijgt waarschijnlijk een tegoedbon. Wij annuleren geen vakanties voor uw hond, want wij kunnen onze service gewoon veilig leveren. Daarnaast willen wij het graag overleven als bedrijf, waar wij jarenlang in hebben geïnvesteerd om op te bouwen naar wat we nu hebben. We hopen dan ook dat we uw honden allemaal in de toekomst nog steeds een fijne vakantie kunnen geven.

Normaalgesproken zijn onze annuleringsregels als volgt:
Als u meer dan 4 weken van tevoren besluit een reservering te annuleren, bent u bij ons altijd de aanbetaling van 30% kwijt. Als u 4-2 weken van tevoren annuleert 50% en binnen 2 weken annuleren betekent dat u 100% van het bedrag verschuldigd bent.

Om al onze hondenbaasjes tóch wat tegemoet te komen in deze voor iedereen moeilijke tijd hebben we de annuleringsregels toch een beetje versoepeld. Bij twijfel of het gaat om een annulering ivm corona kunnen wij vragen om reisbescheiden, maar in principe gaat dit op vertrouwen.

De regels voor reserveringen met een aankomstdatum van 1 juni tot en met 31 augustus 2020 zijn als volgt:
◊ Als u besluit om meer dan 4 weken van tevoren uw verblijf te annuleren: 30% van het totaalbedrag kwijt + u krijgt 10% korting op 1 volgende nieuw te maken boeking met een maximum waarde van €50,- óf het bedrag van uw aanbetaling (als dat minder dan €50,- is). Deze voucher is 1 jaar geldig vanaf de eerste dag van het geannuleerde verblijf en te gebruiken voor 1 door u zelf te kiezen verblijf.
◊ Als u besluit binnen 4-2 weken van tevoren te annuleren: 30% van het totaalbedrag kwijt (ipv 50% normaal)
◊ Als u besluit binnen 2-1 weken van tevoren te annuleren: 50% van het totaalbedrag kwijt (ipv 100% normaal) 
◊ Als u besluit minder dan 7 dagen van tevoren te annuleren: 100% van het totaalbedrag kwijt

We willen duidelijk maken dat de honden meer dan welkom zijn bij ons en dat wij gewoon open zullen blijven. Het liefst hebben we natuurlijk jullie gezellige honden om ons heen deze zomer dus hopen we dat u helemaal niet annuleert. Maar als het niet anders kan, dan weet u in ieder geval ruim op tijd waar u aan toe bent.

Blijf allemaal gezond, dat is het állerbelangrijkste in deze tijd en hopelijk tot snel!

Veel liefs, namens het hele team,
Bas & Yasmin 

De kleine lettertjes:
- We moeten een beetje weten waar we aan toe zijn qua hoeveelheid honden en inzet personeel dus als u besluit minder dan 7 dagen van tevoren uw verblijf nog te annuleren, bent u het gehele bedrag aan ons verschuldigd.
- U annuleert het liefst per email zodat duidelijk op papier staat wát u wilt annuleren en wanneer u dit heeft gedaan.
- Een boeking inkorten betekent de niet afgenomen dagen annuleren. Over de dagen die u niet afneemt, betaalt u de 30, 50 of 100% volgens bovenstaande regels.
- Wij geven geen tegoeden meer over reeds betaalde bedragen.
- Als u alles heeft betaald van een boeking en u annuleert deze meer dan 2 weken van tevoren, dan krijgt u 70% retour van het betaalde bedrag. Bij 2-1 week van tevoren, krijgt u 50% retour.
- Bovenstaande regels gelden alleen als u door Corona niet op vakantie kunt. Als u dus wel op vakantie kunt maar zelf besluit niet te gaan of om een andere reden annuleert, gelden onze normale regels! Deze regels zijn ook te vinden in bovenstaande tekst. We kunnen bij twijfel om reisbescheiden vragen.
Annuleren door Corona na 31 mei
15 - 05 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem