Annuleren door Corona

We begrijpen dat (de meeste) reizen in deze periode niet door kunnen gaan ivm Corona. Het is natuurlijk een mogelijkheid uw hond toch te brengen (of een aantal dagen) om hem/haar een fijne vakantie te bieden, maar we begrijpen het ook als u hem/haar liever thuis houdt.

>>> LET OP: Deze regels gelden alléén voor reserveringen met een verblijfsperiode tot en met 31 mei 2020 <<<

Er zijn bij ons 2 keuzemogelijkheden m.b.t. annuleren ivm Corona:
1. U heeft alleen aanbetaald en wilt annuleren. U betaalt verder niks en bent alleen de aanbetaling (30%) kwijt. Er wordt niks terugbetaald, maar u hoeft ook niks meer bij te betalen.
2. U heeft het volledige bedrag betaald (of doet dit nu alsnog) en annuleert de reservering: u krijgt het volledige bedrag van ons als tegoed voor 1 NIEUW te maken reservering. Dit tegoed is een jaar geldig vanaf de eerste dag van de geannuleerde reservering. Het tegoed is NIET te gebruiken voor een reeds gemaakte reservering. **

Wilt u dus een verblijf annuleren? Mail ons even (uiterlijk een week van tevoren!) om welk verblijf het gaat en welke van de 2 opties u kiest. Dit maakt het proces voor ons een stuk makkelijker.

We hopen natuurlijk gewoon dat uw hond toch af en toe bij ons blijft komen. We zijn gewoon open en hebben strenge voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding te voorkomen. De overdracht van de honden gaat zonder contact met ons (buiten in onze speelweide kunt u de hond aflijnen en wij kunnen hem later aanlijnen) en we ontsmetten meerdere malen per dag alle klinken, het hek en de contactoppervlakken. We werken met handschoenen. Het zou ons enorm helpen in deze zware tijd als uw hond af en toe komt spelen :)

Alvast bedankt voor uw medewerking mbt de annuleringen en hopelijk toch tot snel!

Team Hondenhotel Spijkerboor

** Als u uw tegoed gebruikt voor een nieuwe reservering en u annuleert díe reservering weer, dan vervalt het tegoed en alle recht op teruggave

PS: deze speciale Corona voorwaarden mbt annuleren gelden alleen voor reserveringen die gemaakt zijn vóór 31-5-2020. Onze nieuwe regels voor reserveringen vanaf 1 juni tot en met 31 augustus vindt u in het latere nieuwsbericht.
Annuleren door Corona
02 - 04 - 2020
Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem