Verkooppunt Darf, biologisch vers vlees

Wij zijn officieel verkooppunt van Darf. Dit betekent dat u bij ons op afspraak altijd vers vlees, brokken en snacks van Darf kunt kopen.

Darf vers vlees wordt verpakt in dozen van 5 kilo, verdeeld over voorverpakte worstjes van 250 gram. Wij maken zelf mixdozen waarin minimaal 4 verschillende varianten van Darf zitten zodat u lekker gevarieerd kunt voeren, maar uiteraard kunt u ook gewoon een doos met 1 variant bij ons kopen. Er zijn ook doosjes met 20 schijven van 100 gram voor de kleinere honden. Deze variant is ook wat fijner gemalen.

Darf heeft ook een biologische brok, VOL genaamd. Deze is in zakken van 20 kilo te verkrijgen voor €60,- of in kleinere verpakkingen. Daarnaast heeft Darf diverse verantwoorde snacks welke wij ook kunnen leveren. 

Afhalen kan tijdens onze haal- en brengtijden* maar laat van tevoren altijd even weten dat u komt, zodat we kunnen laten weten of we datgene op voorraad hebben en kunnen zorgen dat we er voor u zijn.

*Haal- en brengtijden zijn van maandag tot en met zaterdag tussen 9 en 11 uur en tussen 17 en 18 uur. Op zon- en feestdagen alleen tussen 9 en 11 uur.

Maak gemakkelijk een reservering met ons online reserveringssysteem